VIRAL

Άσφαιρος ο Ρονάλντο, όμως τα γκολ τα βάζει η Τζορτζίνα!

Η σύντροφος του άσφαιρου στον πρώτο του επίσημο αγώνα στη Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της στα Joy Award 2023 στο Ριάντ.

Άσφαιρος ο Ρονάλντο όμως τα γκολ τα βάζει η Τζορτζίνα
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άσφαιρος ο Ρονάλντο όμως τα γκολ τα βάζει η σύντροφός τους Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε 90 λεπτά στο πρώτο του παιχνίδι με την Αλ Νασρ στην Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος είχε τέσσερα σουτ, καμία ασίστ και κανένα γκολ στο 1-0 της ομάδας του (σ.σ. το γκολ το Ταλίσκα).

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη… γωνία αφού η πολυαναμενόμενη πρώτη του εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε με γκολ, ακόμα και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Άσφαιρος ο Ρονάλντο όμως τα γκολ τα βάζει η Τζορτζίνα

Οι χιλιάδες οπαδοί της Αλ Νασρ που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας τους , Mrsool Park, δεν είδαν τον Πορτογάλο να σκοράρει, με τις προσδοκίες του να ανεβαίνουν από τα δύο γκολ που έβαλε ο Πορτογάλος στο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του.

Την ίδια ώρα, η σύντροφος του άσφαιρου στον πρώτο του επίσημο αγώνα στη Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της στα Joy Award 2023 στο Ριάντ.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το ντύσιμό της προκάλεσε ενθουσιασμό στο ανδρικό κοινό, αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν έπεισε με την εμφάνισή του.

Διαβάστε επίσης:

Chat GPT: Τι λέει για το Sportime.gr το chatbot της OpenAI με την τεχνητή νοημοσύνη που έκανε το πλανήτη να παραμιλά

Ολυμπιακός: Ευτυχώς που ήρθε η γκέλα με τον Ατρόμητο

Exit mobile version