VIRAL

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Απίστευτες εικόνες από τη Βαρκελώνη μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα - Κλάματα και ένας Ντεμπελέ να γελάει (vid)
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έναν πολύ οδυνηρό αποκλεισμό έζησαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έγιναν viral κάνοντας το γύρω του διαδικτύου μέσα από το γήπεδό της Βαρκελώνης.

Η νίκη με ανατροπή μέσα στο Παρίσι έδωσε όνειρα μέχρι και για τελικό στους Καταλανούς. Η προσγείωση όμως ήταν απότομη με την Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά μετά τη νίκη με 1-4.

Πολύ άσχημα πήραν την σοκαριστική ήττα οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Ένα βίντεο όπου στα τελευταία λεπτά του αγώνα ένας νεαρός έχει ξαπλώσει απογοητευμένος στις άδειες -πλέον- καρέκλες του γηπέδου σκεπάζοντας το πρόσωπό έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου.

Την ίδια ώρα το τι σήμαινε αυτή η ήττα για τους Καταλανούς γίνεται αισθητό και από όλα τα στιγμιότυπα με τα κλάματα στις κερκίδες.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά ο αποκλεισμός από το Champions League ήρθε μέσω του πρώην «μπλαουγκράνα» Ουσμάν Ντεμπελέ. Η σχέση του Γάλλου με την πρώην ομάδα του δε θα μπορούσε να αποτυπωθεί καλύτερα μετά από το χτεσινό παιχνίδι.

Οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν, και ο Ντεμπελέ γελούσε με αυτούς και με τον αποκλεισμό τους μοιάζοντας με τον μεγαλύτερο εχθρό της ομάδας σε ένα ακόμη στιγμιότυπο που ξεχώρισε…

Exit mobile version