VIRAL

H απίστευτη γκάφα του Τσιμπούκα για το γκολ του Αιγάλεω στο 90+6′!!!

Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι Νίκη Βόλου-Αιγάλεω για την πρεμιέρα της Football League, με τους φιλοξενουμένους να επικρατούν με σκορ 2-1. Σε μια φάση που δε… μύριζε γκολ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο δεξιός οπισθοφύλακας από τη Νίκη Βόλου δεν έδιωξε μια φαινομενικά εύκολη σέντρα των παικτών του Αιγάλεω, ο Μπουρλάκης κοντρόλαρε και έπιασε...

Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι Νίκη Βόλου-Αιγάλεω για την πρεμιέρα της Football League, με τους φιλοξενουμένους να επικρατούν με σκορ 2-1.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι Νίκη Βόλου-Αιγάλεω για την πρεμιέρα της Football League, με τους φιλοξενουμένους να επικρατούν με σκορ 2-1.

Σε μια φάση που δε… μύριζε γκολ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο δεξιός οπισθοφύλακας από τη Νίκη Βόλου δεν έδιωξε μια φαινομενικά εύκολη σέντρα των παικτών του Αιγάλεω, ο Μπουρλάκης κοντρόλαρε και έπιασε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το 1-2 στις καθυστερήσεις για το «Σίτι».

Ευθύνη στο γκολ φέρει και ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Περιστερίδης, καθώς η μπάλα πέρασε από πολύ κοντά του, ωστόσο δεν κατάφερε να την απομακρύνει ώστε να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα.

Δείτε παρακάτω τη φάση από το πρώτο ματς της Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 1-2: «Απόδραση» με Μπουρλάκη! (vid)

Exit mobile version