VIRAL

Καλιφόρνια: Αλιγάτορας κάθισε πάνω σε φύλακα και «ανακουφίστηκε» (vid)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα επικό βίντεο με πρωταγωνιστή έναν αλιγάτορα και μια φύλακα Ζωολογικού Κήπου στην Καλιφόρνια

Καλιφόρνια: Αλιγάτορας κάθισε πάνω σε φύλακα και «ανακουφίστηκε» (vid)
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα απίστευτο βίντεο που τραβήχτηκε σε ζωολογικό κήπο στην Καλιφόρνια με πρωταγωνιστές μια φύλακα του Πάρκου και έναν… αλιγάτορα.

Το θέαμα του να κάθεται ένας αλιγάτορας πάνω σε έναν άνθρωπο δεν είναι πολύ συχνό. Γι’αυτό και προκάλεσε την έκπληξη όσων το παρακολούθησαν στον Ζωολογικό Κήπο ερπετών στην Καλιφόρνια.

Καλιφόρνια: Ο… ασυγκράτητος αλιγάτορας

Ένας από τους αλιγάτορες του Πάρκου ήρθε… πιο κοντά με μια φύλακα, η οποία ταΐζει κιόλας εκείνον και την οικογένειά του. Ο αλιγάτορας ονόματι Νταρθ, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στην Τζούλιετ Μπρούερ, η οποία έμεινε άναυδη, αλλά και ψύχραιμη, όταν ο αλιγάτορας στρογγυλοκάθισε πάνω της.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, το ερπετό «ανακουφίστηκε», ουρώντας πάνω της, ίσως γιατί ένιωθε πολύ άνετα με τη φύλακα Μπρούερ.

Αμέσως, μετά η Μπρούερ αποδείχτηκε τέρας ψυχραιμίας, ενώ έδειξε να το διασκεδάζει με την ψυχή της.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τους υπεύθυνους του Ζωολογικού πάρκου στην Καλιφόρνια και έγινε κατευθείαν Viral. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Πάρκου στο Instagram.

Η ίδια η Μπρούερ έγραψε στη συνέχεια, «πρόκεται για τον πρεσβευτή τον αλιγατόρων στο Πάρκο. Το γνωρίζατε ότι είναι προστατευόμενο είδος στην Καλιφόρνια και ότι απαγορεύεται να το έχει κανείς ως κατοικίδιο;»

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αποθεωτικά, με τον κόσμο να δηλώνει φαν του Νταρθ, αλλά και της Τζούλιετ.

Τα βίντεο με αλιγάτορες γίνονται για πλάκα viral στην Αμερική, αλλά κυρίως στην Ανατολική Ακτή, στις πολιτείες της Λουιζιάνα και της Φλόριντα. Να όμως που και η Δυτική Ακτή είχε κι αυτή τη χάρη της.

Exit mobile version