VIRAL

Κορονοϊός: Η Μελίντα Γκέιτς προειδοποιεί ότι έρχονται και άλλες πανδημίες 

Κορονοϊός: Καθ’ όλα απαισιόδοξη για το μέλλον της ανθρωπότητας εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στον Business Insider η σύζυγός του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα. Σύμφωνα με την πρώην γενική διευθύντρια της Microsoft, η πανδημία του κορονοϊού δεν θα είναι η μόνη που θα δει η ανθρωπότητα στις μέρες μας αφού όπως χαρακτηριστικά είπε έρχονται και άλλες λόγω...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Καθ’ όλα απαισιόδοξη για το μέλλον της ανθρωπότητας εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στον Business Insider η σύζυγός του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα.

Σύμφωνα με την πρώην γενική διευθύντρια της Microsoft, η πανδημία του κορονοϊού δεν θα είναι η μόνη που θα δει η ανθρωπότητα στις μέρες μας αφού όπως χαρακτηριστικά είπε έρχονται και άλλες λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής. Κάποτε είχαμε την ισπανική γρίπη αλλά τώρα όλος ο κόσμος είναι μία κοινότητα οπότε εύκολα δημιουργούνται συνθήκες πανδημίας, τόνισε.

Η κα Γκέιτς υποστήριξε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 18 μήνες για να βρουν οι επιστήμονες το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά όπως υπογράμμισε ο COVID 19 θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις ψυχές των ανθρώπων.

Exit mobile version