Ο Ζαχαράτος ως άλλος Νίκος Μπάρτζης γίνεται Viral!

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ακόμη μια πετυχημένη μίμηση που τον κάνει Viral! Σειρά είχε ο Νίκος Μπάρτζης του Survivor!

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ακόμη μια πετυχημένη μίμηση που τον κάνει Viral! Σειρά είχε ο Νίκος Μπάρτζης του Survivor!

Ζαχαράτος: Ο Νίκος Μπάρτζης του Survivor  ήταν η ευκαιρία για να ξεδιπλώσει για ακόμη μια φορά ο Τάκης Ζαχαράτος, το απίστευτο ταλέντο του στις μιμήσεις!

Πιο συγκεκριμένα ο Τάκης Ζαχαράτος τον οποία φέτος βλέπουμε ως κριτή του Your Face Sounds Familiar, εμπνεύστηκε από έναν παίκτη του Survivor και έκανε μια μίμηση που συγκέντρωσε χιλιάδες views.

Σε βίντεο του ενός λεπτού ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νίκο Μπάρτζη και με μοναδικές ατάκες που έχει αναφέρει μέσα στο Survivor ο “Σανίκος”, στήριξε με τον δικό του τρόπο τον 26χρονο αγρότη ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση στην τελευταία ψηφοφορία στην οποία τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ο 26χρονος αγρότης από το Ζευγολατιό Κορινθίας, μπήκε στο στόχαστρο του Τάκη Ζαχαράτου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

“Νικος Μερακλανταν! Ο Νίκος μπορεί να είναι υποψήφιος αλλά παραμένει για πάντα στις καρδιές μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Survivor διαρροή 12/3: Φιλιά, αγκαλιές και «μηνύματα» με… νόημα!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε στο πανέμορφο και εξωτικό νησί του Αγίου Δομίνικου και είδαμε πράματα και θάματα στο Survivor. Παίκτης να αποχωρεί, μπινελίκια, κόντρες, αγκαλιές και φιλιά!!! Ας τα δούμε με τη σειρά…

Έφυγε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, κατ’ εμέ άδικα από την άποψη της αγωνιστικότητας, καθώς κακός παίκτης δεν ήταν, ειδικά τις τελευταίες μέρες έφερνε σερί τις νίκες! Παρ’ όλα αυτά πλήρωσε το… μάρμαρο για την εσωκομματική κόντρα των «μπλε». Όπως φαίνεται η τριανδρία Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Αννα Μαρία Βέλλη δείχνει ισχυρή, παρότι έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα.