Πρώην Διευθυντής του προγράμματος για τις Διαστημικές Απειλές: «Τα UFO είναι πραγματικά»


Sportime Team

Πρώην Διευθυντής του προγράμματος για τις Διαστημικές Απειλές: «Τα UFO είναι πραγματικά»


Εντάξει λίγο πολύ το έχουμε ακούσει πολλές φορές…Εξωγήινοι, απειλές για τη γη, παράξενα φώτα στον ουρανό.Οι μαρτυρίες είναι πολλές…

Δεν ανατριχιάζεις όμως λιγο παραπάνω όταν οι μαρτυρίες αυτές έρχονται από έναν πρώην αξιωματούχο στο πρόγραμμα για τις Διαστημικές Απειλές;Λογικά ναι…

Αποτέλεσμα εικόνας για ufos
Άσχετα από το αν πιστεύεις ή όχι στα ΑΤΙΑ, η έρευνα του διαστήματος και του αγνώστου είναι δελεαστική..Καθώς και ό,τι μπορεί να κρύβεται εκεί!

Σύμφωνα με μια δήλωση του TTS / AAS, μέλη μίας ομάδας που όπως αποκαλύφθηκε «λειτουργούσαν κάτω από άκρα μυστικότητα για δεκαετίες» πιστεύουν ότι «υπάρχουν επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία της UAP που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν εξωγήινες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω κάτω στα όσα πιστεύουν μέχρι σήμερα οι άνθρωποι».

Αποτέλεσμα εικόνας για ufos
Όπως σημειώνεται αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο, ενώ σκέφτονται να βγάλουν πολλά και στο φως της δημοσιότητας, ώστε ο κόσμος να γνωρίζει.
Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά των προγραμμάτων αυτών ήταν και ο Λούις Ελιζόντο, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος για τις διαστημικές απειλές και συνεργαζόταν στενά με το στρατό των Η.Π.Α., το υπουργείο Άμυνας, την Εθνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο Ελιζόντο,παραιτήθηκε από τη θέση του στο DOD στο οποίο βρισκόταν μία δεκαετία, μία θέση στην οποία όπως φάνηκε, έμαθε πολλά και για πολλά.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν αυτά τα άγνωστα αντικείμενα θεωρούνταν απειλές, ο ίδιος απάντησε πολύ φυσικά: «Δεν έδειξαν εμφανή εχθρότητα», είπε. «Αλλά κάτι ανεξήγητο θεωρείται πάντοτε δυνητική απειλή μέχρι να είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι».

Ως αποτέλεσμα της θέσης του για σχεδόν μια δεκαετία, ο Ελιζόντο μιλώντας σε δημοσιογράφο δήλωσε «έμαθα πως τα φαινόμενα είναι πράγματι πραγματικά», επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα UFO είναι πραγματικά.

«Είναι γεγονός είναι πως ίσως να μην είμαστε αναγκαστικά μόνοι στο σύμπαν», λέει ο Ελιζόντο.

«Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε μερικά από τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras