ΚΑΙΡΟΣ

Αλλάζει ο καιρός την Τετάρτη με πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον Καλλιάνο – Πού θα βρέξει

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 9 Αυγούστου.
Αλλάζει ο καιρός την Τετάρτη με πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα με τον Καλλιάνο – Πού θα βρέξει

Αλλαγμένος θα είναι ο καιρός σήμερα καθώς θα σημειωθεί μια μικρή πτώση στη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα ενώ πολλές περιοχές θα επηρεαστούν από παροδικές βροχοπτώσεις.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ανέλυσε τα φαινόμενα σε όλη τη χώρα στο δελτίο καιρού του Mega ξεκινώντας με τις περιοχές που θα συνεχίσουν να έχουν καλές συνθήκες. Συγκεκριμένα η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει όλη τη μέρα στη νοτιανατολική Στερεά, τη νότια Εύβοια, τις Κυκλάδες και όλο το υπόλοιπο ανατολικό και νότιο Αιγαίο.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα θα έχουμε κάποιες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Αυτές οι νεφώσεις θα δώσουν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, στα κεντροβόρεια της Εύβοιας, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 31 με 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα. Στους 32 με 34 θα φτάσει στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα έχουμε 30 με 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα είναι ξανά ενισχυμένοι από βόρειες διευθύνσεις. Στα 4 με 5 μποφόρ θα βρίσκονται στο Ιόνιο, 4 με 6 στο Αιγαίο ενώ τοπικά θα φτάσει και τα 7 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά τμήματα.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι και από το απόγευμα αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στα νότια έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.






 

Ένας στρατός από ναζί – χούλιγκανς έκανε τη χώρα «σουρωτήρι» – Οτιδήποτε λιγότερο από παραίτηση του Γ.Οικονόμου θα είναι όνειδος!

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read