ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου καιρός: Αίθριος καιρός, με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο (19/2)

Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μιας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.

Αρναούτογλου καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μιας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.
Αρναούτογλου καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μιας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αρναούτογλου καιρός: Σύμφωνα με την ΕΜΥ και όσα είπε ο μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης Σάκης Αρναούτογλου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα, αναμένεται αίθριος.

Αναλυτικότερα θα έχουμε ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο και αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Μάλιστα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ψηλά για την εποχή επίπεδα και συγκεκριμένα μεταξύ 3 και 5 βαθμών πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναφορά για τους ανέμους, θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές.

Αρναούτογλου καιρός: Ο κατά τόπους καιρός στις περιοχές της χώρας

Αττική: Αναμένουμε ηλιοφάνεια όμως από το απόγευμα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένουμε ηλιοφάνεια όμως μετά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα ανατολικά τμήματα του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 3 έως 5 μποφόρ.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς ίδιας έντασης. Στα δυικά τμήματα του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης.

Αρναούτογλου καιρός: Δείτε την πρόγνωση από το δελτίο της ΕΡΤ

 

Exit mobile version