ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Elias: «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Κακοκαιρία «Εlias»: Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Κακοκαιρία Elias: «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Για την εξέλιξη που θα έχει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Elias η οποία χτυπάει αρκετές περιοχές στην Ελλάδα  με βροχές και καταιγίδες και κυρίως στην Κεντρική και Νότια χώρα αναφέρθηκε ο Τάσος Αρνιακός.

Σε γενικές γραμμές ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ 1 παρουσιάστηκε καθησυχαστικός τόσο γιατί τα φαινόμενα θα είναι ήπια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας όσο και γενικότερα σαν ένταση η κακοκαιρία Elias θα είναι πιο «ήρεμη» σε σχέση με την κακοκαιρία Daniel.

Πάντως και την Τετάρτη θα έχουμε φαινόμενα σε διάφορες περιοχές, οι εξασθένηση των οποίων αναμένεται από την Πέμπτη (27/9).

«Η κακοκαιρία εξελίσσεται κανονικά όπως περιμέναμε ηπιότερα φαινόμενα στη Θεσσαλία. Περισσότερα έντονα  περιμένουμε στο νότιο Ιόνιο, στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, δηλαδή την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, τη Φθιώτιδα κυρίως και αργότερα τα νησιά των Σποράδων, αλλά και τη Νότια Εύβοια.  Στη Θεσσαλία, κυρίως την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα και τη Μαγνησία, περιμένουμε κάποιες βροχές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν ούτε την ένταση ούτε την έκταση της προηγούμενες κακοκαιρίας. Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού που δίνει Τάσος Αρνιακός για την κακοκαιρία Elias

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Elias: «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό: Σε αυτές τις περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.