ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Για «Φθινόπωρο» προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός! – Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!

Η πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό των επόμενων ημερών φέρνει μεγάλη αλλαγή στα καιρικά φαινόμενα.

Προειδοποιεί για «Φθινόπωρο» ο Τάσος Αρνιακός - Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα! Συννεφιά και οι τοπικές μπόρες η πρόγνωσή του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Είπαμε πως ο καιρός το φετινό καλοκαιρία είναι ακραίος. Μία συννεφιά και βροχές, μία καύσωνας και πυρκαγιές, και μία αέρηδες να σε… πάρει και να σε σηκώσει! Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός.

Οπως εξήγησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο γνωστός μετεωρολόγος η συννεφιά και οι τοπικές μπόρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Παράλληλα, θα διατηρηθούν τα μελτέμια.

«Αύριο (σ.σ. το Σάββατο 26/8) περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες με ακόμη μεγαλύτερη εξασθένιση του μελτεμιού, στα 4 με μποφόρ, τοπικά 6 το πολύ. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει με μέγιστη τιμή τους 36 βαθμούς στα κεντρικά, αλλά στην Βόρειο Ελλάδα τους 33 με 34 ενώ στα νησιά τους 32 με 33 μόνο. Και η Κυριακή θα είναι ανεκτή από όλες τις απόψεις, μια φυσιολογική Κυριακή, όμως με ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες. Όμως από την ερχόμενη Δευτέρα ο υδράργυρος πάλι θα τραβήξει την ανηφόρα, 1-2 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με το Σαββατοκύριακο»

Δείτε παρακάτω την πρόγνωση του καιρού που δίνει ο Τάσος Αρνιακός

Exit mobile version