ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι!-Ο Τάσος Αρνιακός μας λέει μέχρι πότε

Αναλυτική πρόγνωση για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό.

Καιρός: Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι!-Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός μας λέει μέχρι πότε θα έχουμε ανομβρία και ισχυρούς βοριάδες.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καιρός: Μέχρι και την Τετάρτη (10/4) οι θυελλώδεις άνεμοι, μέσω ισχυρών βοριάδων θα συνεχιστούν σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτικότερα για την Τρίτη (9/4) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και βελτίωση το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς και στα νησιά τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και στο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ.

Οσον αφορά την Τετάρτη(10/4) αναμένουμε στα δυτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά, και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 27 βαθμούς και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Καιρός: Αναλυτικά το δελτίο από τον Τάσο Αρνιακό

Exit mobile version