ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: «Τα Μαρτιάτικα γυρίσματα του καιρού άρχισαν!» – Τι εννοεί για τη νέα κακοκαιρία ο Τάσος Αρνιακός

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό

Καιρός: «Τα Μαρτιάτικα γυρίσματα του καιρού άρχισαν!» - Τι εννοεί για τη νέα κακοκαιρία ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την… τελείωσε την κακοκαιρία ο Τάσος Αρναικός, καθώς στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1 εξήγησε οτι ο καιρός φτιάχνει και πάλι. «Σύντομη κακοκαιρία που πέρασε», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε πως «…τα Μαρτιάτικα γυρίσματα του καιρού άρχισαν», θυμίζοντας αυτό που είχε πει πρόσφατα για «Μάρτη κλαψόγελο», δηλαδή για σκαμπανεβάσματα που θα παρουσιάζει ο νέος μήνας που μπήκε εδώ και λίγες ημέρες.

Αναλυτικότερα για την Τετάρτη (6/3) ο καιρός θα διατηρηθεί σε γενικές γραμμές άστατος, χωρίς πάντως ακραία φαινόμενα: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκανησα μεμονωμένες καταιγιίδες με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από εκεί και πέρα λίγα χιόνια θα πέσουν κυρίως στα βόρεια ορεινά, ενώ τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.

Όσο για τη θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Καιρός: Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Exit mobile version