ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: «Θα χτυπήσει κόκκινο και θα τους φέρει σε απόγνωση», λέει ο Τάσος Αρνιακός!

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μας ενημερώνει για την πρόγνωση του καιρού και αναφέρεται στην ανομβρία που θα συνεχιστεί.

Καιρός: «Η ξηρασία θα χτυπήσει κόκκινο και θα τους φέρει φέρνει σε απόγνωση», λέει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καιρός: Συνεχίζονται οι λιακάδες και το επόμενο διάστημα όπως αναφέρει στην πρόγνωσή του ο Τάσος Αρνιακός στον ΑΝΤ1.

«Η παρατεταμένη ανομβρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, με την ξηρασία να χτυπά κόκκινο φέροντας τους αγρότες μας σε απόγνωση. Το κακό είναι ότι εκεί που φαίνονται οι βροχές να μας πλησιάζουν σιγά σιγά απομακρύνονται. Σημεία των καιρών», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Αναλυτικά για την Πέμπτη (11/4) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 2 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και στη νησιωτική χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα τώρα στην Αττική αναμένουμε αίθριο καιρό με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.  Τέλος η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Από εκεί και πέρα στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος. Οι άνεμοι αναμένονται Μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι – απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version