ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ζέστη, ισχυροί άνεμοι και φόβοι για πυρκαγιές λέει ο Τάσος Αρνιακός

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό.

Καιρός: Ζέστη, ισχυροί άνεμοι και φόβοι για πυρκαγιές η πρόγνωση του μετεωρολόγου του ΑΝΤ1, Τάσου Αρνιακού για τις επόμενες ημέρες.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους και υψηλή επικινδυνότητα για πυρκαγιές, θα είναι αυτός που θα έχουμε το επόμενο διάστημα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός.

«Η ανομβρία, οι λιακάδες συνεχίζονται, με τους βοριάδες να δυναμώνουν στο Αιγαίο και τον υδράργυρο στα ύψη για την εποχή. Η επιφυλακή για πιθανές πυρκαγιές; πρέπει να συνεχιστεί και η προσοχή να μεγαλώσει», τόνισε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.  Είναι χαρακτηριστικό πως  οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά για την Παρασκευή (12/4) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και τοπικά στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία τους 29, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 21 με 23 βαθμούς.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ.

Καιρός: Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Exit mobile version