ΚΑΙΡΟΣ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έντονες προειδοποιήσεις – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Τι ακολουθεί;

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τα όσα θα δούμε τις επόμενες μέρες και ζητάει προσοχή.
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έντονες προειδοποιήσεις – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Τι ακολουθεί;

Το πολύ σκληρό του… πρόσωπο μας δείχνει ο καιρός και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, προειδοποιεί με τις προβλέψεις που κάνει.

Ο γνωστός μετεωρολόγος του OPEN, τονίζει ότι έχουμε και επίσημα τον πρώτο καύσωνα, αφού ακόμα και τις βραδινές ώρες, οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν κάτω από τους 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Η ανατολική Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο του φαινομένου, ενώ το ίδιο γίνεται και με το ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, για την Τετάρτη, προειδοποιεί επίσης για την αφρικανική σκόνη, αλλά και για τους ανέμους που θα φέρουν ακόμα πιο ακραίες θερμοκρασίες.

Στην Αττική, ο δυτικός άνεμος θα φέρει σε άλλους «δροσιά» και σε άλλους ακριβώς το αντίθετο. Όπως ανέφερε, ο δυτικός-νοτιοδυτικός άνεμος θα έχει ως αποτέλεσμα στα δυτικά του νομού θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά ανατολικότερα του Υμηττού και πίσω από την Πεντέλη σαραντάρια.

Κορύφωση των φαινομένων θα έχουμε ωστόσο την Πέμπτη με 42αρια και 43αρια, τα οποία μάλιστα στο ανατολικό Αιγαίο θα παραμείνουν και την Παρασκευή (43 και 44 βαθμοί).

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έντονες προειδοποιήσεις – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Τι ακολουθεί;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.