ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλη πόλη της Ελλάδας παρουσίασε πτώση θερμοκρασίας 18 βαθμών μέσα σε 24 ώρες!

Ποια μεγάλη πόλη της Ελλάδας παρουσίασε πτώση θερμοκρασίας 18 ολόκληρους βαθμούς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.
Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλη πόλη της Ελλάδας παρουσίασε πτώση θερμοκρασίας 18 βαθμών μέσα σε 24 ώρες!

Με ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα παρατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη πτώση της θερμοκρασίας 18 ολόκληρους βαθμούς!

«18 ολόκληρους βαθμούς πτώση σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο παρουσίασε η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη!!!», σημειώνει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος της κρατικής τηλεόρασης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλη πόλη της Ελλάδας παρουσίασε πτώση θερμοκρασίας 18 βαθμών μέσα σε 24 ώρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.