ΚΑΙΡΟΣ

Συνεχίζεται ο φθινοπωρινός καιρός, λέει ο Τάσος Αρνιακός: Σποραδικές μπόρες και καταιγίδες (vid)

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Συνεχίζεται ο φθινοπωρινός καιρός, λέει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός: Σποραδικές μπόρες και καταιγίδες (vid).
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Συνεχίζεται ο φθινοπωρινός καιρός και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός., καθώς ναι μεν θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ωστόσο δεν θα λείπουν η συννεφιά, οι ξαφνικές μπόρες, ακόμη και οι καταιγίδες από σε κάποιες περιοχές.

Αναλυτικότερα ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε στο Δελτίο Καιρού; «Ο σχετικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια, αλλά και συννεφιές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεχιστεί, λίγο πολύ και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Δεν θα λείψουν όμως και λίγες πρόσκαιρες μπόρες, κυρίως στα βουνά, χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά τις πλημμυρισμένες περιοχές. Έτσι για αύριο Τετάρτη (20/9) περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, εκτός της Θράκης και της Αττικής οι νεφώσεις θα πυκνώσουν με σποραδικές μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά.

Ασθενείς μεταβλητούς ανέμ0υς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά 3 με 4 μποφόρ, βοριάδες στα ανατολικά 4-5, στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα Ανατολικά και θα φτάσει στους 31, 32, τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό






Exit mobile version