ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (5/7): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ο Ολυμπιακός αγχώνεται για Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ

Οι Πειραιώτες βρίσκονται υπό πίεση μπασκετικώς και το e-Sportime της Τρίτης (5/7) εξηγεί γιατί.

e-Sportime 5/7/22
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

e-Sportime (5/7): Έντονη κινητικότητα για Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός βλέπει μπροστά του τον κίνδυνο της απώλειας δύο βασικών του στελεχών.

Διπλή απειλή λοιπόν. Και δεν θα είναι καθόλου απλό πράγμα να καλυφτούν αυτά τα κενά, αν όντως προκύψουν. Στο αναλυτικό και άκρως επεξηγηματικό άρθρο του στην τελευταία σελίδα, ο Νίκος Μπουρλάκης φωτίζει όλες τις πτυχές του θέματος. Τι γίνεται, γιατί γίνεται, πώς γίνεται και τι μπορεί να γίνει.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την παραλία και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

eSportime (5/7): Οι νέες αποκαλύψεις του AGENT GREEK – Γνώση και ρεπορτάζ!

Ο AGENT GREEK έρχεται ξανά «ζεστός», με ένα κλικ μαθαίνεις πολλά -μεταγραφές, παρασκήνια, γνώση, ρεπορτάζ, όλα συνυπάρχουν αρμονικά σε αυτή τη στήλη. Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και τα πιο σημαντικά points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5. Ο ΧΟΣΕ, από μεριάς του, έχει πάντα τις πιο ψαγμένες συμβουλές για betting. Και βεβαίως εδώ θα βρείτε όλα τα νέα από τον κόσμο του κλασικού αθλητισμού.

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

 

Κατεβάστε την e-Sportime 5-7-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Exit mobile version