×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανόπουλος: Το μεγάλο «ευχαριστώ» – «Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»


Μαρία Καλτσίδη

Πανόπουλος: Το μεγάλο «ευχαριστώ» – «Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»


Ο Χρήστος Πανόπουλος, ευχαρίστησε δημόσια όσους τον συνόδευσαν στα 30 χρόνια παρουσίας του στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Η νέα εποχή στην Ξάνθη έχει ξεκινήσει και ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Πανόπουλος, που συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο, συνέταξε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους συνοδοιπόρους της πορείας αυτής.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του κ. Πανόπουλου:

«Αγαπητοί μου Ξανθιώτες,

Τη μισή μου ζωή την πέρασα έχοντας δίπλα μου ένα αναπόσπαστο και μοναδικό κομμάτι που λεγόταν Ξάνθη. Στη διαδρομή αυτή έκανα σωστά και λάθη. Μπορεί τα λάθη να ήταν και περισσότερα. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και η ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League: Πέντε ματς την Κυριακή

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου όλους εσάς που ήμασταν μαζί όλα αυτά τα 30 χρόνια και ακόμα περισσότερο, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει τώρα για την ομάδα, για την Ξάνθη, για την ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Βασίλης Παπαδημητρίου, θα οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλύτερες μέρες, ακόμα καλύτερες και από τις καλές που είχαμε ζήσει. Σε αυτόν προσωπικά, στον άμεσο συνεργάτη του Τάσο Γιαμουρίδη και στο team των ανθρώπων που τους πλαισιώνουν, εύχομαι ολόψυχα να ‘χουν δύναμη και επιτυχίες.

Η Ξάνθη πάντα θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ