ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το στοίχημα του Λυμπερόπουλου

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης καλείται να δείξει ευστοχία και αποτελεσματικότητα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου
ΑΕΚ: Το στοίχημα του Λυμπερόπουλου

Το τελευταίο διάστημα έχει ακούσει πολλά. Η εικόνα της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την απόδοση των καλοκαιρινών μεταγραφών, άνοιξε αρκετές συζητήσεις σχετικά με την καταλληλότητα του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Κάτι που εντάθηκε αμέσως μετά από την οδυνηρή ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λάρισα.  Ωστόσο, οι άνθρωποι της «Ενωσης» δεν ρίχνουν το μπαλάκι ευθυνών στον «Λύμπε». Τουναντίον. Κατέστησαν σαφές πως παραμένει στη θέση του χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Από αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης μπορούν να εξαχθούν δύο (κυρίως) συμπεράσματα. Αρχικά, ο Λυμπερόπουλος ισχυροποιείται έπειτα από την τοποθέτηση της ΠΑΕ, που ήταν απάντηση στο περιρρέον φίλαθλο κλίμα που άρχισε να καλλιεργείται για εκείνον και το μέλλον του στην Ένωση. Ωστόσο, αυτή η ισχυροποίηση έρχεται «πακέτο» με προκλήσεις που ταυτίζονται με ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο τον 43χρονο.

Την αποτελεσματικότητα σε μια μεταγραφική περίοδο πολλές περισσότερες φορές πιο περίπλοκη από την καλοκαιρινή. Ο χρόνος, όσο και αν μοιάζει αρκετός, «τρέχει» αντίστροφα και οι επιλογές, με συμβόλαια σε ισχύ, ακόμα λιγότερες. Αρνητικό… μπόνους, πως το πρωτάθλημα φαίνεται να έχει κάνει «φτερά» και η δεύτερη θέση είναι ο απτός στόχος.

Επομένως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Λυμπερόπουλος καλείται να αποδώσει τα μέγιστα και να ικανοποιήσει τις δύο («κόφτης» και «οκτάρι») συν μία (εξτρέμ) επιθυμίες της διοίκησης στο μεταγραφικό παζάρι.

Η κόλλα του… διαγωνίσματος του έχει ήδη παραδοθεί και άπαντες αναμένουν τον τελικό βαθμό.

ΑΕΚ: Θυμίζει…νοσοκομείο, εκτός κι ο Γιακουμάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Το στοίχημα του Λυμπερόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.