ΑΕΚ

Zurnal: “Συμβόλαιο 3,5 ετών η ΑΕΚ στον Κρστίτσιτς”

Σερβικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τη διάρκεια της συμφωνίας που προτείνει η Ένωση στον 28χρονο μέσο
Zurnal: “Συμβόλαιο 3,5 ετών η ΑΕΚ στον Κρστίτσιτς”

Στο φως έρχονται οι λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που η ΑΕΚ προτείνει στον Νέναντ Κρστίτσιτς φέρνει από την σερβική ιστοσελίδα Zurnal.

 Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι Σέρβοι, η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα του δώσει συμβόλαιο για τρία χρόνια, ενώ σημειώνεται επίσης στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ η μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων του Δικεφάλου να κλείσουν τον αμυντικό μέσο του Ερυθρού Αστέρα, που έχει όλα αυτά τα στοιχεία για να καλύψει το κενό στον άξονα.

Να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα και να πάρει από τον Γενάρη τον παίκτη, το συμβόλαιο θα είναι τότε διάρκειας 3,5 χρόνων (+ το εξάμηνο το φετινό δηλαδή).

Το βασικό όμως και πρώτος στόχος για την Ένωση είναι να πείσει τον Ερυθρό Αστέρα να της παραχωρήσει τον Κρστίτσιτς από τον Ιανουάριο. Πρώτα θέλει να πάρει (από 1η Ιανουαρίου) την υπογραφή του παίκτη για το καλοκαίρι.

Από την στιγμή που τα καταφέρει, τότε έχοντας πάντα σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία και με τον Αστέρα για να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.

Η Zurnal σημειώνει επίσης πως αυτό που μένει να φανεί, είναι και το ποσό πάνω στο οποίο θα συμφωνήσουν ΑΕΚ και Ερυθρός Αστέρας για τη μεταγραφή, με τον Κρίστιτσιτς να έχει ρήτρα αποδέσμευσης 500.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά μπορεί;

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η διαχείριση του προβληματίζει τον Νίκολιτς!

ΑΕΚ: Η διαχείριση του προβληματίζει τον Νίκολιτς!

Κομβικός στο παιχνίδι του Σέρβου τεχνικού της ΑΕΚ ο Πινέδα, αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει ακατάπαυστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τα νέα δεδομένα για Φερνάντες!

Άρης: Τα νέα δεδομένα για Φερνάντες!

Η διαχρονική αδυναμία που έχει ο Καρυπίδης στον Πάολο Φερνάντες και η τρίτη απόπειρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάριος Ηλιόπουλος : ΑΕΚ, SEAJETS, τώρα και Real Estate

Μάριος Ηλιόπουλος : ΑΕΚ, SEAJETS, τώρα και Real Estate

Ο Μάριος Ηλιόπουλος διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και στον χώρο των ακινήτων, με νέα εταιρεία real estate.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Καλός ο ρόμβος αλλά ποιος θα μαρκάρει

ΑΕΚ: Καλός ο ρόμβος αλλά ποιος θα μαρκάρει

Η ΑΕΚ δείχνει με Νίκολιτς να πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού αλλά το θέμα είναι ποιος θα μαρκάρει

ΑΕΚ
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το σκέφτονται ξανά στην ΑΕΚ για Φούντα

ΑΕΚ: Το σκέφτονται ξανά στην ΑΕΚ για Φούντα

Στην ΑΕΚ λόγω και της ευρωπαϊκής λίστας σκέφτονται ξανά την περίπτωση του Ταξιάρχη Φούντα με μεταγραφή από τον ΟΦΗ

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Ο Ριμπάλτα τον έχει βάλει «αγγελία», αλλά δεν έχει προκύψει ενδιαφερόμενος!

Ο Ριμπάλτα τον έχει βάλει «αγγελία», αλλά δεν έχει προκύψει ενδιαφερόμενος!

Ο Ριμπάλτα προσπαθεί εδώ και καιρό να... σπρώξει στην αγορά τον Σιμάνσκι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Είχε πάρει το μήνυμα ο Μήτογλου!

ΑΕΚ: Είχε πάρει το μήνυμα ο Μήτογλου!

Ο Μήτογλου είχε αντιληφθεί ότι δεν είχε μέλλον στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποκλειστικό: Προτάθηκε και στην ΑΕΚ ως εναλλακτική του Ντέσερς!

Αποκλειστικό: Προτάθηκε και στην ΑΕΚ ως εναλλακτική του Ντέσερς!

Το όνομα του Moσταφά Μοχάμεντ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ έχει «πέσει» και στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο