ΑΕΚ

Αρέγι: Το ερωτηματικό για τον Αργεντίνο

Οι δεύτερες σκέψεις της ΑΕΚ για την απόκτησή του και η αναμονή έγκρισης της μεταγραφής
Αρέγι: Το ερωτηματικό για τον Αργεντίνο

Τα δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή εκείνον και την ΑΕΚ έχουν κοπάσει λόγω μεταγραφικής προτεραιότητας. Ακόμα όμως και αν ο Αντριάν Αρέγι βρίσκεται στη… σκιά της αναζήτησης «οχταριού» ο Αργεντίνος συνεχίζει να «ψήνεται» για Ελλάδα.

Οπως έχετε ενημερωθεί από το Sportime, η επικοινωνία ανάμεσα στην πλευρά του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή και εκείνης των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει σταματήσει. Κάθε άλλο μάλιστα, αλλά αυτή συντελείται τακτικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη χώρα του τανγκό, τεχνικό τιμ και Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του 26χρονου μέσου για τη θέση του «κόφτη», ανεξάρτητα από εκείνη του κεντρικού χαφ.

Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα, μπορεί να θόλωσε προ ημερών τα νερά. Παρόλα αυτά, η τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μετακίνησης δεν έχει τεθεί από τους Αργεντίνους.

Κι αυτό, όπως προκύπτει, είναι οι αμφιβολίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι διατηρούν δεύτερες σκέψεις για την λειτουργικότητα μιας τέτοιας κίνησης. Αυτές αφορούν κυρίως στο κατά πόσο ο Αρέγι θα μπορέσει να «κουμπώσει» στο ρόστερ μιας ευρωπαϊκής ομάδας.

Ενα ερωτηματικό που έχει τεθεί και είναι απολύτως λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο 26χρονος δεν διαθέτει παραστάσεις από την Ευρώπη. Στην μοναδική του απόπειρα να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του εξάλλου, δεν έβγαλε… μάτια. Ωστόσο, η φιλοδοξία του, ενδέχεται να τον οδηγήσει σε άλλες εμφανίσεις στη Γηραιά Ηπειρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, την αλλαγή στάσης και την τελική έγκριση από την κιτρινόμαυρη διοίκηση περιμένει από την Αργεντινή. Κι αυτό διότι διατηρείται η αισιοδοξία για κάλυψη των 50 χιλιάδων και να συντελεστεί το αποφασιστικό βήμα.

Ντιένγκ: “Ανακοινώνει το μέλλον του, θέλει μεταγραφή”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέγι: Το ερωτηματικό για τον Αργεντίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.