ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το απόλυτο το Περιστέρι – Πάει Ψυχικό ο Ηρακλής

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική είναι η 22η για το πρωτάθλημα της Α2, με τις αναμετρήσεις του Περιστερίου και του Ηρακλή να είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Για την 22η σερί νίκη του θα παίξει σήμερα (17/3) το Περιστέρι, που θα φιλοξενηθεί από την Καρδίτσα  στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Α2. Ακόμα ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στο...
Για το απόλυτο το Περιστέρι – Πάει Ψυχικό ο Ηρακλής

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα αγωνιστική είναι η 22η για το πρωτάθλημα της Α2, με τις αναμετρήσεις του Περιστερίου και του Ηρακλή να είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Για την 22η σερί νίκη του θα παίξει σήμερα (17/3) το Περιστέρι, που θα φιλοξενηθεί από την Καρδίτσα  στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Α2.

Ακόμα ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στο Ψυχικό, το οποίο είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 80-70 και φαίνεται ότι μπορεί να του προκαλέσει κάποια προβλήματα.

Από κει και πέρα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του προγράμματος είναι αυτό του Απόλλων που κυνηγάει την άνοδο και θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό.

Πρωτάθλημα Α2 – 22η αγωνιστική

Σάββατο 17/3

  • Καστοριά – ΑΕΛ (17:00)
  • Ψυχικό – Ηρακλής (17:00)
  • Εθνικός – Χολαργός (17:00)
  • Δόξα Λευκάδας – Δούκας (17:00)
  • ΑΣ Καρδίτσας – Περιστέρι (17:00)
  • Απόλλων Πάτρας – Αρκαδικός (19:00)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για το απόλυτο το Περιστέρι – Πάει Ψυχικό ο Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.