ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ στην Πάτρα

Η ΕΟΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Πάτρα με αφορμή την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ στην Πάτρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εθνική Ανδρών έκανε σπίτι της την Πάτρα για το πέμπτο παράθυρο της Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο αγώνας Ελλάδα-Γερμανία φιλοξενήθηκε στο «Δ. Τόφαλος» με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει τη νίκη.

ΤΟ ΔΣ της ΕΟΚ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαϊας και τον πρόεδρο  Πλάτωνα  Μαρλαφέκα, τον Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας, τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ, Νικόλαο Κανελάκη και το προσωπικό του ΠΕΑΚ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, την Πυροσβεστική, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, το Ολύμπιο θεραπευτικό Κέντρο, τον Προμηθέα Πάτρας για τη συμβολή τους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ικανότητα της χώρας μας να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχίες κορυφαίες αθλητικές διεθνείς συναντήσεις και διοργανώσεις.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” θα πρέπει να ειπωθεί στον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 στην Κίνα.

Super League: Τζήλος στη Ξάνθη, Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ στην Πάτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.