ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρέθηκε λύση με την αποζημίωση του Ιτούδη στην Εθνική

Ο Δημήτρης Ιτούδης μένει δίπλα στην Εθνική, αφιλοκερδώς, σε ρόλο συμβούλου όμως εξήγησε σε ανάρτησή του.
Βρέθηκε λύση με την αποζημίωση του Ιτούδη στην Εθνική

Πολύς λόγος έγινε για την αποζημίωση που φερόταν να διεκδικεί ο Δημήτρης Ιτούδης από την Εθνική ομάδα και πως δεν θα είναι εύκολο το διαζύγιο με την ΕΟΚ.

Μάλιστα λίγες μέρες αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του «καυτηρίαζε» τον Ιτούδη για το θέμα αυτό,  ωστόσο όπως φαίνεται υπήρξε λύση.

Σε ανάρτησή που έκανε ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε πως θα παραμείνει δίπλα στην Εθνική, αφιλοκερδώς, λειτουργώντας πλέον ως σύμβουλος όποτε αυτό χρειαστεί.

«Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχω όμως με το κλαμπ μου, οι οποίες τελειώνουν μόλις λίγες εβδομάδες πριν την αρχή του προ-ολυμπιακού τουρνουά, δεν επιτρέπουν τη διαθεσιμότητά μου στον βαθμό που πιστεύω πως απαιτεί η προετοιμασία για ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Ως εκ τούτου, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Λιόλιο, αποφασίσαμε να είμαι δίπλα στην ομοσπονδία και στην Εθνική μας αφιλοκερδώς μόνο με την συμβουλή και την άποψή μου οποτεδήποτε και αν αυτή χρειαστεί», ήταν ένα κομμάτι της τοποθέτησης του Ιτούδη μέσα από τα social media.

Δείτε την παρακάτω ολόκληρη

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.