NBA

Με κορυφαίο τον Κάρι δεν… φοβούνται οι Γουόριορς (vid)

Με τον Στεφ Κάρι να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ οι Γουόριορς αρχίζουν να... ανεβαίνουν
Με κορυφαίο τον Κάρι δεν… φοβούνται οι Γουόριορς (vid)

Πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβητούσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τον τελευταίο καιρό, όμως με την επιστροφή του Στεφ Κάρι τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν.

Οι πρωταθλητές έχοντας ως κορυφαίο τον 30χρονο γκαρντ κατάφερα να επικρατήσουν εύκολα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 129-105, δείχνοντας και πάλι σε όλο το NBA ποιος είναι το… αφεντικό.

Ο Κάρι ήταν καταιγιστικός και σε 34 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να σκοράρει 42 πόντους με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ έχοντας 9/14 τρίποντα.

Φυσικά έχει και βοήθεια, αφού ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, μένοντας μακριά από το τριπλ-νταμπλ μία τελική πάσα.

Από την άλλη πλευρά αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Σέξτον που σημείωσε 21 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ο Τρίσταν Τόμπσον, που σε 30 λεπτά συμμετοχής είχε 14 πόντους και 19 ριμπάουντ χωρίς να μπορεί να κάνει και αυτός κάτι περισσότερο.

Είδες καλύτερες τιμές αναμέτρησης:

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπακς – Μέτριος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Λάουρι: «Ένιωσα προδομένος από την ανταλλαγή του Ντεροζάν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με κορυφαίο τον Κάρι δεν… φοβούνται οι Γουόριορς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.