NBA

Σίμονς και Μίτσελ φαβορί για τον τίτλο του «Ρούκι της Σεζόν» (pic)

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ και ο Μπεν Σίμονς των Φιλαντέλφια Σίξερς, είναι τα φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερο πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη της χρονιάς. Την πρώτη 5αδα, που επιλέχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας από δημοσιογράφους όλου του κόσμου, συμπληρώνουν οι: Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς που βρέθηκε στην τρίτη θέση συγκεντρώνοντας 99 βαθμούς (με άριστα το 100)....
Σίμονς και Μίτσελ φαβορί για τον τίτλο του «Ρούκι της Σεζόν» (pic)

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ και ο Μπεν Σίμονς των Φιλαντέλφια Σίξερς, είναι τα φαβορί για τον τίτλο του πολυτιμότερο πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη της χρονιάς.

Την πρώτη 5αδα, που επιλέχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας από δημοσιογράφους όλου του κόσμου, συμπληρώνουν οι: Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς που βρέθηκε στην τρίτη θέση συγκεντρώνοντας 99 βαθμούς (με άριστα το 100). Ακολουθεί ο Κάιλ Κούζμα των Λέικερς με 93 βαθμούς. Ενώ στην πέμπτη και τελευταία θέση της πρώτης 5άδας, βρέθηκε ο Λάρι Μαρκάνεν των Μπουλς, με 76 βαθμούς.

Μίτσελ και Σίμονς που μοιράστηκαν την πρώτη θέση πιάνοντας το απόλυτο 100αρι, όπως δείχνουν όλα, θα «μονομαχήσουν» για τον τίτλο του Ρούκι της χρονιάς, ενώ το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 25 Ιουνίου.

Ο γκαρντ των Τζαζ που κέρδισε τέσσερις φορές τον τίτλο του «καλύτερου Ρούκι του μήνα» της Δυτικής Περιφέρειας, θέλει να «εξαργυρώσει» την εξαιρετική σεζόν που έκανε με μέσο όρο ανά αγώνα 20,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, βρίσκεται ο Σίμονς, που ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στους Σίξερς με 15,8 πόντους και 8,2 ασίστ και βρέθηκε στην τρίτη θέση των παικτών με τα περισσότερα triple-double της λίγκας, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 και βρέθηκε πίσω από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σίμονς και Μίτσελ φαβορί για τον τίτλο του «Ρούκι της Σεζόν» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.