ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Τζέιμς έκανε… σύγκριση τον εαυτό του με τον Ρονάλντο (pic)

Το ποσό που έχει εξασφαλίσει η Γιουβέντους από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε ο Μάικ Τζέιμς. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Αμερικανός έκανε ένα tweet με αρκετή δόση χιούμορ: «Φαίνεται πως θα πάρουν (στην Γιουβέντους) πολύ γρήγορα το ποσό που ξόδεψαν. Η Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε περίπου 50 δολάρια από την στιγμή που...
Ο Τζέιμς έκανε… σύγκριση τον εαυτό του με τον Ρονάλντο (pic)

Το ποσό που έχει εξασφαλίσει η Γιουβέντους από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε ο Μάικ Τζέιμς.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Αμερικανός έκανε ένα tweet με αρκετή δόση χιούμορ: «Φαίνεται πως θα πάρουν (στην Γιουβέντους) πολύ γρήγορα το ποσό που ξόδεψαν. Η Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε περίπου 50 δολάρια από την στιγμή που πήγα εγώ εκεί».

Σημειώνεται πως η Γιούβε έχει ήδη βάλει στα ταμεία της από τις φανέλες του CR7 το ποσό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λάνγκφορντ: «Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος που δεν ήρθα πέρυσι» [vid]

Χωράνε Παπαγιάννης-Βουγιούκας… Πλάκα μας κάνετε;

Ένας γίγαντας από τα Μέγαρα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τζέιμς έκανε… σύγκριση τον εαυτό του με τον Ρονάλντο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.