ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αυτή ξέρει»

Διαβάστε σήμερα στο Sportime (5/12): * Το σκάουτινγκ σε συγκεκριμένα ματς στη Σκανδιναβία, ο Όλσον, Τερν, Σάκορ, Ντίσκερουντ που ξεχωρίζουν και ο Πόουλσεν που ήθελε – Η ΑΕΚ προχωράει σε Αργεντινή και Σουηδία για την ενίσχυση στα χαφ – Το Sportime αποκαλύπτει την πρόταση σε Αρέγι – Περιμένει την Σαν Μαρτίν Τουκουμάν – Τι γίνεται...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αυτή ξέρει»

Διαβάστε σήμερα στο Sportime (5/12):

* Το σκάουτινγκ σε συγκεκριμένα ματς στη Σκανδιναβία, ο Όλσον, Τερν, Σάκορ, Ντίσκερουντ που ξεχωρίζουν και ο Πόουλσεν που ήθελε – Η ΑΕΚ προχωράει σε Αργεντινή και Σουηδία για την ενίσχυση στα χαφ – Το Sportime αποκαλύπτει την πρόταση σε Αρέγι – Περιμένει την Σαν Μαρτίν Τουκουμάν – Τι γίνεται με Ντιένγκ.

* Μπραζίλ – Κοιτάει στη Βραζιλία για επιθετικό, οι δύο παίκτες που εξετάζει ο Μαρτίνς – Τι ισχύει με Ερνάνι – Δουλεύεται το διαζύγιο με τον Τουρέ.

* Νιάτα – Με τους ακόμα πιο μικρούς ο Παναθηναϊκός – Σήμερα για το Κύπελλο με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ – Ποιοι είναι οι πρωτάρηδες.

* Διαμάντι – Ο Μελιόπουλος δεν είναι… χθεσινός και έρχεται στην Τούμπα για να γράψει ιστορία

* Αγωνία για Τουπάν και Παπαπέτρου.

5/12/2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Αυτή ξέρει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.