ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Α ρε ΑΕΚ»

Διαβάστε σήμερα (9/12) στο Sportime: *Α ρε ΑΕΚ –Η «Ένωση» με εμφανίσεις όπως κόντρα στη Λαμία, φανερώνει πόσο αδίκησε τον εαυτό της – Εντυπωσιακός ο σκόρερ Πόνσε – Σούπερ οι Μάνταλος, Μπογέ – Μπορούσε πολλά γκολ η ΑΕΚ, είχε δύο δοκάρια – Με αυτογκόλ του Αναστασιάδη το 2-0 – Χτύπησε ο Άλεφ – Άμεσα οι...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Α ρε ΑΕΚ»

Διαβάστε σήμερα (9/12) στο Sportime:

*Α ρε ΑΕΚ –Η «Ένωση» με εμφανίσεις όπως κόντρα στη Λαμία, φανερώνει πόσο αδίκησε τον εαυτό της – Εντυπωσιακός ο σκόρερ Πόνσε – Σούπερ οι Μάνταλος, Μπογέ – Μπορούσε πολλά γκολ η ΑΕΚ, είχε δύο δοκάρια – Με αυτογκόλ του Αναστασιάδη το 2-0 – Χτύπησε ο Άλεφ – Άμεσα οι εξελίξεις με Αρέγι, τι γίνεται με Φράνσον, Πέτερσον.

*Ζόρικη έξοδος – Ο Παναθηναϊκός θ’αναζητήσει στο Ηράκλειο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τις 16 Σεπτεμβρίου – Το πλάνο Δώνη για δεξιά και οι εναλλακτικές.

*Ορόσημο – Κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ξάνθης – Δεξιά πλευρά με Τοροσίδης, Ομάρ – Θεαματική ανατροπή με Ποντένσε, μπήκε στην αποστολή , όπως και οι Λάζαρος, Καμαρά.

*Εδραίωση – Ο ΠΑΟΚ θέλει να μείνει στην κορυφή – Αποφάσισε τους 11 που θα κατεβάσει ο Λουτσέσκου – Χωρίς Πέλκα, Κάνιας ο «Δικέφαλος του Βορρά».

* Σαν τον Ζήση – ο Παναθηναϊκός θέλει γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του Έλληνα άσου ενώ αναζητά και ψηλό – Απόλυτη στήριξη σε Πασκουάλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Α ρε ΑΕΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.