ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Héroes!»

Διαβάστε σήμερα (10/12) στο Sportime: *Héroes – Η Ρίβερ «γονάτισε» την Μπόκα στην παράταση και είναι η βασίλισσα της Λατινικής Αμερικής – Κομβική η γκολάρα του Κιντέρο, στο 2-1 του 109’ – 1 μήνα από το 2-2 του Μπομπονέρα, μετά από 2 αναβολές λόγω καιρού κι επεισοδίων, στο ουδέτερο «Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, με το 0-1...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Héroes!»

Διαβάστε σήμερα (10/12) στο Sportime:

*Héroes – Η Ρίβερ «γονάτισε» την Μπόκα στην παράταση και είναι η βασίλισσα της Λατινικής Αμερικής – Κομβική η γκολάρα του Κιντέρο, στο 2-1 του 109’ – 1 μήνα από το 2-2 του Μπομπονέρα, μετά από 2 αναβολές λόγω καιρού κι επεισοδίων, στο ουδέτερο «Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, με το 0-1 να γίνεται εις βάρος της στο 44’.

*Μόνος του – Με ανατροπή τίτλου στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ΑΕΛ και καλπάζει για κούπα – «Έσβησαν» το γκολ του Νούνιτς, οι Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

*Χαρακίρι – Οργή των «ερυθρολεύκων» για τη διαιτησία – Ο ανώτερος Ολυμπιακός είχε δοκάρια, αποβολή (Ποντένσε) και 2 χαμένους βαθμούς στην Ξάνθη – Ο Βούκοβιτς το… 1-0 και το 1-1.

*Προσγείωση – Ο ΟΦΗ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό στη χειρότερη του εμφάνιση και πήρε ανάσα παραμονής – Δεληγιαννίδης, Πλατέλλας και Κοροβέσης τα γκολ των Κρητικών – Ισοφάρισε προσωρινά ο Κάτσε – Θέμα: Η πρώτη κρίση επί Δώνη.

*Σύμμαχος – Ο ρόλος – κλειδί του μάνατζερ του Φράνσον – Κρίσιμα 24ωρα για Αρέγι – Ολλανδικά ΜΜΕ επιμένουν για Πέτερσον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Héroes!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.