ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: Eπεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας τη νύχτα

Επενέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο, από πρόσφυγες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την παραμονή τους στο νησί. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να κατασβεστούν οι πυρκαγιές που είχαν ανάψει οι πρόσφυγες και...
Λέσβος: Eπεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας τη νύχτα

Επενέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο, από πρόσφυγες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την παραμονή τους στο νησί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να κατασβεστούν οι πυρκαγιές που είχαν ανάψει οι πρόσφυγες και να αποκατασταθεί η τάξη.

Όπως ανέφεραν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα 11 άτομα χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, ανάμεσα τους και βρέφη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λέσβος: Eπεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας τη νύχτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.