FEATURED

Ο Εμποκού συγχώρησε ρατσιστική επίθεση οπαδού (pic)

Οπαδός της Κόρτραϊκ απολογήθηκε για την πράξη του και ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού απέδειξε την ανωτερότητά του
Ο Εμποκού συγχώρησε ρατσιστική επίθεση οπαδού (pic)

Είναι από τα περιστατικά που δυστυχώς θα συμβαίνουν συχνά στα γήπεδα. Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού σκόραρε στη νίκη της Σταντάρ Λιέγης με 2-0 στην έδρα της Κόρτραϊκ και άκουσε από τις εξέδρες ορισμένος να μιμούνται ήχους μαϊμούδων.

Ένας από αυτούς που μετάνιωσε για τη ρατσιστικού περιεχομένου κίνησή του, θέλησε να απολογηθεί μέσω Instagram, γράφοντάς του:

«Γεια σου Πόλο, θέλω να απολογηθώ για αυτό που έκανα. Είμαι ο άνδρας που έδειχνες μετά την λήξη του παιχνιδιού σχετικά με αυτά που έκανα με τις μαϊμούδες. Είμαι βέβαιος πως ξέρεις ποιος είμαι. Είδα άρθρα στις εφημερίδες για ρατσιστική συμπεριφορά. Δεν είμαι ρατσιστής, απλά υπήρχαν έντονα συναισθήματα μετά την λήξη του αγώνα, όπου η Κόρτραϊκ ήταν καλύτερη. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μείνε ο εαυτός σου και συνέχισε έτσι. Συγνώμη».

Η απάντηση του Εμποκού ήταν συγκινητική, με τον πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού να αναφέρει:

«Κανένα πρόβλημα. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις το λάθος σου και να μην το επαναλάβεις».

Παναθηναϊκός: Καμία αναφορά στον Παϊρόζ στην έρευνα της Μουσκρόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Εμποκού συγχώρησε ρατσιστική επίθεση οπαδού (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.