ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Απόντες Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μπλατ!

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπαπανικολάου αλλά και Ντέιβιντ Μπλατ ολοκληρώθηκε η σημερινή (19/9) προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των Πειραιωτών βρίσκεται στην Βαρκελώνη και ο έμπειρος φόργουορντ στην Κωνσταντινούπολη, για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων της Ευρωλίγκας. Επίσης, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ο...
Απόντες Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μπλατ!

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπαπανικολάου αλλά και Ντέιβιντ Μπλατ ολοκληρώθηκε η σημερινή (19/9) προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των Πειραιωτών βρίσκεται στην Βαρκελώνη και ο έμπειρος φόργουορντ στην Κωνσταντινούπολη, για τις ανάγκες τηλεοπτικών γυρισμάτων της Ευρωλίγκας.

Επίσης, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος αυτής (δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Τρίτης λόγω σπασμού στην μέση).

Η σημερινή (19/9) προπόνηση -η οποία ήταν η τελευταία για τους “βοηθητικούς” παίκτες- έγινε υπό τις οδηγίες του κόουτς, Κεστούτις Κεμζούρα, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ απουσίασε λόγω του Yom Kippur (ημέρα Εξιλασμού). Πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία γιορτή του εβραϊκού θρησκευτικού έτους. Αυτήν την ημέρα, βάσει του εβραϊκού έθιμού, σταματούν να δουλεύουν, νηστεύουν και πηγαίνουν στις Συναγωγές.

Αύριο (20/09) στις 09:55 οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, όπου θα λάβουν μέρος στο «3rd International Basketball Tournament Crete». Η αποστολή θα βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 08:40.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόντες Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μπλατ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.