ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σπανούλης: Το πρώτο καλάθι ήταν κόντρα… στον Σφαιρόπουλο!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Βασίλης Σπανούλης με τους 13 πόντους του απέναντι στον Πανιώνιος ξεπέρασε το φράγμα των 5.200 πόντων και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο «V-Span» άρχισε να… γράφει τον Σεπτέμβρη του 2001, στην παρθενική του σεζόν στην (τότε) Α1. Στο πρώτο του παιχνίδι έμεινε στο...
Σπανούλης: Το πρώτο καλάθι ήταν κόντρα… στον Σφαιρόπουλο!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Βασίλης Σπανούλης με τους 13 πόντους του απέναντι στον Πανιώνιος ξεπέρασε το φράγμα των 5.200 πόντων και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο «V-Span» άρχισε να… γράφει τον Σεπτέμβρη του 2001, στην παρθενική του σεζόν στην (τότε) Α1. Στο πρώτο του παιχνίδι έμεινε στο παρκέ κάτι παραπάνω από 8 αγωνιστικά λεπτά και πέτυχε το πρώτο του καλάθι έπειτα από δύο προσπάθειες.

Από την ομάδα του Αμαρουσία εκείνης της ημέρας όλοι οι συμπαίκτες του έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ενώ από την αντίπαλη του ΠΑΟΚ μόνο οι Βασιλειάδης, Αποστολίδης και ο αειθαλής Κόμματος συνεχίζουν σε υψηλό επίπεδο.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως στον αντίπαλο πάγκο, καθόταν ο προπονητής του τα τελευταία χρόνια, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σούμποτιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, που εκείνη τη βραδιά είχε επικρατήσει με 86-84.

Τώρα, 17 και πλέον χρόνια μετά, βρίσκονται και πάλι μαζί σε μια ιστορική βραδιά για τον Σπανούλη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανούλης: Το πρώτο καλάθι ήταν κόντρα… στον Σφαιρόπουλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.