ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: «Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη»

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε ότι ο Παναιτωλικός είχε καλή απόδοση και άξιζε τη νίκη στο Περιστέρι
Δέλλας: «Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη»

Ο Τραϊανός Δέλλας έκρινε ως δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία στο Περιστέρι, αλλά θεώρησε ότι ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε επίσης ότι η ομάδα του δεν έκανε καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα είπε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2: Ματσάρα και δίκαιη μοιρασιά!

Παναιτωλικός: Φέρνει Μπαΐροβιτς για την επίθεση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δέλλας: «Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.