ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: «Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα»

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από την ΑΕΛ
Πετράκης: «Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα»

Μία ακόμη ήττα γνώρισε το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν παρουσιάστηκε ούτε στη Λάρισα καλός και έφυγε με άδεια χέρια. Μετά το 2-0 από την ΑΕΛ ο Γιάννης Πετράκης είπε πως η ομάδα του πρέπει να δει ποια είναι η πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA: «Νομίζω ότι είχα πάρα πολλά προβλήματα και σήμερα. Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Ειδικά στο σημείο της αποβολής και του γρήγορου γκολ του αντιπάλου μετά. Σίγουρα το θέλαμε πάρα πολύ και εμείς και η Λάρισα, όμως γενικά το τελευταίο διάστημα εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα που εμφανίζονται και τελευταία στιγμή. Όλες οι ομάδες έχουν τις καλές και κακές εποχές τους. Είναι όλα μέσα στη ζωή και τη δουλειά μας. Πρέπει να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα και να προχωρήσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για τη Λάρισα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι αυτό ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, που με βάση και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, μας έκαναν ακόμα περισσότερο δύσκολη τη δουλειά μας. Μας προέκυψαν προβλήματα και πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αναφέρομαι κυρίως στον τραυματισμό του Αθανασιάδη, αλλά και την αποβολή του Τσικάρσκι, που.

Ό,τι αφορά το παιχνίδι η ΑΕΛ στο α’ ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι. Πατούσε καλύτερα από εμάς. Είχε κάποιες προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι από το 25’ -30’ και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Εκεί που φαινόταν ότι το ελέγχαμε καθοριστική φάση ήταν η αποβολή και το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά. Αυτό έγειρε σε πολύ μεγάλο βαθμό το παιχνίδι στην πλευρά της Λάρισας. Μένοντας με 10 παίκτες δεν μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, αλλά ούτε και στο β’ ημίχρονο γίναμε απειλητικοί. Και ο αντίπαλος, όμως, παρότι στο β’ μέρος είχε τον έλεγχο δεν μας έκανε κάποια ‘καθαρή’ ευκαιρία.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περνάει μια περίοδο κακοτυχία, έλλειψης τύχης, κακοδαιμονίας, δεν ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να ψάχνω για δικαιολογίες. Ωστόσο, όταν υπάρχει μια κατάσταση που είναι πραγματική έχω υποχρέωση να την καταθέσω. Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια μέχρι τώρα και δεν έχουμε καταφέρει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από τους 27 παίκτες που έχουμε, 5 παίκτες είναι μόνο που από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Όλο αυτό δεν μας βοηθάει να βρούμε τον ρυθμό μας, να κατασταλάξουμε σε μία ενδεκάδα. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλες οι ομάδες είναι καλές και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Εύχομαι αυτή η κακοδαιμονία να κάνει τον κύκλο της και να φύγει. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να  έρθουμε στα ίσια μας ως ομάδα για να καταθέσουμε αυτά που μπορούμε».

Ανάσανε η ΑΕΛ και βύθισε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετράκης: «Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.