ΑΓΓΛΙΑ

«Χυλόπιτα» στον μπιν Σαλμάν από την Γιουνάιτεντ

Ο Σαουδάραβας «χτύπησε» την πόρτα της ομάδας του Μάντσεστερ, ζητώντας να την αναλάβει
«Χυλόπιτα» στον μπιν Σαλμάν από την Γιουνάιτεντ

Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Και εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να μπει στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το BBC, ο Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος έκανε κρούση στην οικογένεια Γκλέιζερ για να αναλάβει αυτός την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η περιουσία του «αγγίζει» τα 900 δις ευρώ και για την Γιουνάιτεντ θα έμοιαζε ιδανική η πιθανή μεταβίβαση της ομάδας στα χέρια του. Οι Γκλέιζερ κοστολογούν την ομάδα για περίπου 3,5 δις, με το Sky News να αναφέρει πως μόνο με μια προσφορά που θα φτάνει τα 4 δις, θα κάτσουν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να την παραχωρήσουν.

Όπως σχολιάζουν, οι Αμερικανοί ενημέρωσαν την πλευρά του Σαουδάραβα πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν την ομάδα αυτή τη στιγμή, πράγμα που πιθανόν έχει να κάνει με την προσφορά του μπιν Σαλμάν, η οποία πιθανολογείται να μην ήταν ικανοποιητική.

Ωστόσο, ο τελευταίος έχει και μια υπόθεση στην μέση που στην Αγγλία παίζει σημαντικό ρόλο. Κατηγορείται για τον φόνο ενός Σαουδάραβα δημοσιογράφου, για τον οποίο λέγεται πως είδε δώσει εντολή να τον σκοτώσουν (δεν αποδείχθηκε ωστόσο η κατηγορία).

Να τονιστεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει σχέσεις με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, καθώς έχει υπογράψει 12μηνη συνεργασία για βοήθεια στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην χώρα.

Έγραψε ιστορία ο πατέρας του Κομπανί (vid)

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Φαουζί Γκουλάμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χυλόπιτα» στον μπιν Σαλμάν από την Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.