SUPER LEAGUE 2

Φεράντο: «Η ισοπαλία δεν είναι ποτέ καλή»

Ο Χουάν Φεράντο στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλου δε συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή κι έψαξαν τη νίκη
Φεράντο: «Η ισοπαλία δεν είναι ποτέ καλή»

Ο Χουάν Φεράντο βλέπει την ομάδα του να προελαύνει και μάλιστα στάθηκε στον τρόπου που έπαιξαν κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά και στη νίκη που πέτυχαν!

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλου ήταν πολύ χαρούμενος με την επιμονή των παικτών του να ψάξουν το γκολ και το γεγονός ότι δε συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μετά το 1-0 δεν ήμασταν τόσο καλοί, καθώς είχαμε πρόβλημα στην πίεση. Είναι σημαντικό ότι προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Η ισοπαλία δεν είναι ποτέ καλή. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και καλή τύχη στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Είναι καλό να υπάρχουν ομάδες σαν την Παναχαϊκή, που προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Ακάθεκτος ο Βόλος, νίκες για Ηρακλή, Δόξα Δράμας

Πλατανιάς-Αιγινιακός 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φεράντο: «Η ισοπαλία δεν είναι ποτέ καλή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.