ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ψευδείς πληροφορίες»

Οι Παριζιάνοι απάντησαν με ανακοίνωση στο δημοσίευμα των «Financial Times», που ήθελε το σύλλογο να υπόκειται σε έρευνα από την UEFA
Παρί Σεν Ζερμέν: «Ψευδείς πληροφορίες»

Το δημοσίευμα των «Financial Times» που θέλει την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται σε μπελάδες και να έχει ξεκινήσει έρευνα για… απροσδιόριστες οικονομικές χορηγίες, προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης των Γάλλων, οι οποίοι 24 ώρες μετά έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοίκηση του συλλόγου τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό τη συνεχή εποπτεία της UEFA και υπό αυτές της συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι μεμπτό.

Επιπλέον ανέφεραν ότι επίκειται μία συνάντηση με τα στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η οποία όμως είναι ρουτίνας και δεν είναι αποτέλεσμα της έρευνας που αναφέρεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκει αξιοθρήνητο ότι, μόνο μερικές ημέρες πριν από μία προγραμματισμένη συνάντηση με την UEFA, ψευδείς πληροφορίες που στοχεύουν τον σύλλογο δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπενθυμίζει στα media ότι ο σύλλογος ελέγχεται στενά από την UEFA για τέσσερα χρόνια, μετά από τον συμβιβασμό που υπεγράφη και από τις δύο πλευρές το 2014. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο ευρωπαϊκός οργανισμός έχει μία πολύ ξεκάθαρη και διαυγή εικόνα για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ειδικά σε σχέση με τα συμβόλαια εκατομμυρίων με τους συνεργάτες του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA και ο σύλλογος θα πάει στην UEFA όπως συνηθίζει, με πλήρη διαφάνεια, στις 20 Απριλίου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρί Σεν Ζερμέν: «Ψευδείς πληροφορίες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.