FORMULA 1

Στην Alfra Romeo Sauber ο Ράικονεν

Ο Φιλανδός έφυγε από τη Ferrari και θα επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του στη Formula 1
Στην Alfra Romeo Sauber ο Ράικονεν

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι ο Κίμι Ράικονεν δεν θα συνεχίσει στην «σκουντερία», αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απουσιάσει του χρόνου στη Formula 1!

Ο 39χρονος Φιλανδός πιλότος θα συνεχίσει ουσιαστικά στη… θυγατρική της Ferrari, στην Alfa Romeo Sauber όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η ομάδα.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι μπορεί η Ferrari να μην είχε θέση για τον Φιλανδό και να προτίμησε για τη θέση του τον πολλά υποσχόμενο Σαρλς Λεκλέρκ –απομένει μόνο η ανακοίνωση από την ιταλική ομάδα- ωστόσο δεν άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ράικονεν.

Είναι προφανές ότι η Ferrari τον… έσπρωξε προς την ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί κινητήρες Ferrari και που μάλιστα έχει και ονομαστική χορηγία, χρησιμοποιώντας το ιστορικό λογότυπο της Alfa Romeo.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Φιλανδός θα αγωνιστεί στην Alfa Romeo Sauber τις σεζόν 2019 και 2020 και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράικονεν είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ελβετική ομάδα το 2001 και από τον επόμενο χρόνο μετακόμισε στη McLaren, όπου τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους…

Χωρίζουν… Κίμι Ραϊκόνεν και Ferrari

Ο Νόρις στη McLaren το 2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Alfra Romeo Sauber ο Ράικονεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.