ΣΤΙΒΟΣ

Έπιασε όριο και πάει Ευρωπαϊκό ο Παπαμιχαήλ

Τερμάτισε τα 20χλμ βάδην σε 1:22.48 στο Ρίο Μαγιόρ
Έπιασε όριο και πάει Ευρωπαϊκό ο Παπαμιχαήλ

Ένας ακόμη αθλητής προστέθηκε στη λίστα αυτών που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου αυτό το καλοκαίρι. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο διεθνές γκραν πρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το βάδην, στη πόλη Ρίο Μαγιόρ της Πορτογαλίας, τερματίζοντας σε χρόνο 1 ώρα 22:48.

Μάλιστα, ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς έβρεχε ασταμάτητα και είχε και αέρα. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να πιάσει το όριο για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού για τον στίβο.

«Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, αφού ο αγώνες έγινε με βροχή και αρκετό αέρα. Παρόλα αυτά ήμουν σε καλή κατάσταση και μπόρεσα να κρατήσω το ρυθμό, που ήθελα» είπε ο Παπαμιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα.

Πολύ καλή εμφάνιση, με ατομικό ρεκόρ και νίκη, είχε ένας άλλος βαδιστής, ο Γιώργος Τζατζιμάκης, σε διεθνή αγώνα που έγινε στην Τσεχία. Ο νεαρός πρωταθλητής τερμάτισε τα 10χλμ σε χρόνο 41:45 και κέρδισε εύκολα τους αντιπάλους του, καθώς ο δεύτερος, Ντέιβιντ Κούστερ, τερμάτισε σε χρόνο 42:07. Έχει πιάσει ήδη το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τάμπερε και έκανε ένα καλό τεστ εν όψει συνέχειας.

Όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έπιασε και η μαραθωνοδρόμος Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία σε αγώνα που έγινε στο Ρότερνταμ, τερμάτισε σε χρόνο 2:38:48.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπιασε όριο και πάει Ευρωπαϊκό ο Παπαμιχαήλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.