ΣΤΙΒΟΣ

Το… μαρτύριο του Καραλή (pic)

Συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό
Το… μαρτύριο του Καραλή (pic)

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τον τραυματισμό του Εμμανουήλ Καραλή στον προσαγωγό και το πρόβλημα δε λέει να ξεπεραστεί. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ μετά από μία επική σεζόν στον κλειστό, προσπαθεί να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και γι’ αυτό κάνει θεραπευτική αγωγή.

Ακύρωσε μάλιστα το καμπ προετοιμασίας στην Φόρμια της Ιταλίας και περιμένει πως και πως να ξεπεράσει το πρόβλημα να αντιμετωπίσει για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Έκανε μάλιστα και ένα post στο twitter σχετικά με αυτό, δείχνοντας πόσο ανυπόμονος είναι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Είναι από τους πλέον δραστήριους αθλητές και όλη αυτή η καθυστέρηση… του δίνει στα νεύρα.

«Τρίτη βδομάδα που δε κάνω τίποτα και αυτό με τρελαίνει!… Ελπίζω αυτός ο τραυματισμός να φύγει μια και καλή», έγραψε, κάνοντας hashtag την λέξη «υπομονή» στα αγγλικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το… μαρτύριο του Καραλή (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.