ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος απειλεί τον Φέντερερ, με φόντο την κορυφή (vid)

Ο Ελβετός με νίκη, επί του Ελληνοαυστραλού στη Στουτγάρδη, επιστρέφει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης
Ο Κύργιος απειλεί τον Φέντερερ, με φόντο την κορυφή (vid)

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει την ευκαιρία να ανακτήσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Ράφα Ναδάλ και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να νικήσει τον Νικ Κύργιο, το Σάββατο (16/6), στα ημιτελικά του Mercedes Open στη Στουτγάρδη.

Ο 36χρονος Ελβετός επιβλήθηκε του Γκουίντο Πέγια από την Αργεντινή, με 6-4. 6-4, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά στο Mercedes Open και λίγο μετά τη νίκη του, αστειευόμενος, στη σχετική ερώτηση για την ενδεχόμενη επιστροφή του στο Νο1, είπε: «Αλήθεια; Δεν το είχα σκεφθεί. Τώρα, θα το έχω στο μυαλό μου».

Ο Νικ Κύργιος, με τη σειρά του, ξεπέρασε το εμπόδιο του Ισπανού, Φελιτσιάνο Λόπες, με 6-4, 3-6, 6-3 και έδειξε απόλυτα υγιής μετά τον τραυματισμό στον αγκώνα και τη δίμηνη απουσία του από τα κορτ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κύργιος απειλεί τον Φέντερερ, με φόντο την κορυφή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.