Αγγελόπουλοι: «Με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ευχαρίστησαν τον Μίλαν Τόμιτς για τα όσα προσέφερε στην ομάδα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα»

Μετά από 10 χρόνια στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Ολυμπιακού, ο Μίλαν Τόμιτς πήρε την απόφαση να αποχωρίσει και να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στον Ερυθρό Αστέρας.

Την αποχώρηση αυτή φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι εξέδωσαν μία ανακοίνωση, κάνοντας μία μικρή αναδρομή στα όσα πέτυχε ο Σερβοέλληνας στο λιμάνι και φυσικά του ευχήθηκαν τα καλύτερα για την συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σ´ ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μίλαν Τόμιτς, μπήκε άνω τελεία. Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με έναν άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο.

Λένε πως όποιος θέλει να θυμάται τις αναμνήσεις του, θα πρέπει πρώτα να τις ζήσει και με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα. Κατακτήσαμε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!»

Ανακοίνωσε Τουπάν ο Ολυμπιακός

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μέχρι την Παρασκευή οι ανανεώσεις των διαρκείας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγελόπουλοι: «Με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.