FOOTBALL LEAGUE

Επενδύει σε Ψάνη η Καλαμάτα

Ο 20χρονος αμυντικός προέρχεται από την Κ20 της ΑΕΚ
Επενδύει σε Ψάνη η Καλαμάτα

Ο 20χρονος αμυντικός Δημήτρης Ψάνης αποτελεί την πέμπτη εφετινή μεταγραφική προσθήκη της Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Από τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ στα μελανόλευκα της Καλαμάτας βρέθηκε ο 20χρονος αμυντικός Δημήτρης Ψάνης, ο οποίος αποτελεί το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των μελανόλευκων.

Ο Ψάνης, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 20 Αυγούστου 1998 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παλλεσβιακό.

Το 2014 ως μέλος των Μικτών και των κλιμακίων των προεθνικών ομάδων, κίνησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αποκτήθηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα για τέσσερα χρόνια, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός στην ομάδα Κ20.

Ο Δημήτρης Ψάνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους δικούς του στα γραφεία της Καλαμάτας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Κουκούτσης (φωτο) και τον καλωσόρισε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας.

Ο 20χρονος αμυντικός, με δήλωσή του στο επίσημο site της Καλαμάτας, ανέφερε: “Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της ιστορικής ομάδας της Καλαμάτας.

Είμαι πανέτοιμος για την νέα αυτή μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την Μαύρη Θύελλα να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επενδύει σε Ψάνη η Καλαμάτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.