ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εκτός Ματσιούλις και NBAers από την αποστολή της Λιθουανίας

Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν θα δώσει το παρών στα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Εκτός Ματσιούλις και NBAers από την αποστολή της Λιθουανίας

Την αποστολή της Εθνικής Λιθουανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε ο Νταΐνιους Αντομάιτις, που όπως είχε γίνει γνωστό δεν έχει τους παίκτες που αγωνίζονται στο NBA.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, έδωσε στην δημοσιότητα την 15αδα που θα έχει στη διάθεση του στους αγώνες κόντρα σε Κροατία και Ολλανδία, ενώ λείπει από αυτή και ο Γιόνας Ματσιούλης, που θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αντομάιτις:

Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Μιντάουγκας Γκιρτζιούνας, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Ρόκας Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ζελιόνις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Αρνόλντας Κουλμπόκα, Αρτούρας Γκουντάιτις, Εβάλντας Καΐρις, Μαρτίνας Εχόντας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός Ματσιούλις και NBAers από την αποστολή της Λιθουανίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.