ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ρόλος του Γκραντ στην Ινδία

Οι δηλώσεις του προπονητή της North East United για τον Ισραηλινό, που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στον Παναθηναϊκό.
Ο ρόλος του Γκραντ στην Ινδία

Ως γνωστόν, ο Άβρααμ Γκραντ εμπλέκεται στην ινδική North East United.

Ο προπονητής των Ινδών, Έλκο Σατόρι, με δηλώσεις του επισήμανε ότι ο Ισραηλινός πάλαι ποτέ τεχνικός της Τσέλσι θα διατηρήσει το ρόλο του στην ομάδα. Ο οποίος θα είναι, καθαρά και μόνο, συμβουλευτικός:

Όπως υπογράμμισε ο Σατόρι για την ακρίβεια: «Ο Άβρααμ θα βοηθήσει εμένα ή τον Αρτούρ (σ.σ. ο έτερος κόουτς της North East), μονάχα αν χρειαζόμαστε συμβουλή για κάποιο σημαντικό ζήτημα».

H ενασχόληση του Γκραντ στον ινδικό σύλλογο δεν επηρεάζει τη δραστηριοποίησή του στον Παναθηναϊκό. Είναι κοινό μυστικό, ότι ο 63χρονος Ισραηλινός θα έχει σημαντικό ρόλο επί διοίκησης Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Ήδη, μάλιστα, βρέθηκε με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία στην Ελλάδα και παρακολούθησαν μαζί, από σουίτα του ΟΑΚΑ, τη νίκη του «τριφυλλιού» με 3-1 κόντρα στη Λαμία.

Στα «σπλάχνα» του Παναθηναϊκού η μελλοντική Εθνική

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ρόλος του Γκραντ στην Ινδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.