ΠΑΡΑFOOTBALL

Το άλλοθι και το… φάουλ του Νικοπολίδη

Οι επιλογές του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων περνάνε από το μικροσκόπιο...
Το άλλοθι και το… φάουλ του Νικοπολίδη

Αρκετά μεγάλο άλλοθι δίνει στον Αντώνη Νικοπολίδη για την ήττα από την Κροατία, η απουσία των Τσιμίκα και Κουλούρη, που βρίσκονται στην Εθνική Ανδρών, ωστόσο και ο ίδιος έκανε τα λάθη του.

Συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας και νυν τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, είχε παίκτες στη διάθεση του που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, ωστόσο για δικούς του λόγους δεν το έκανε.

Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Παρασκήνια», ο 47χρονος προπονητής κάλεσε τον Μπουζούκης δις, ωστόσο αν και πολύ φορμαρισμένος δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, ενώ την ίδια ώρα ο Καμπετσής έμεινε εκτός αποστολής.

Ακόμα γίνεται ξεχωριστή αναφορά στο κεφάλαιο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος αν και κάνει φέτος την διαφορά στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι έχει λαμπρό μέλλον, δεν φαίνεται να υπάρχει στα πλάνα του.

Το μέλλον της Eθνικής και του Σκίμπε δεν είναι κοινό

http://www.sportime.gr/parafootball/169885/den-theloyn-oyte-na-ton-vlepoyn-stin-tripoli/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το άλλοθι και το… φάουλ του Νικοπολίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.